468x60 Ads


Motion Fart 1.1

Resim Resim



Bu eğlenceli harekete duyarlı uygulama ile arkadaşlarınıza keyifli şakalar yapabilirsiniz.

Motion Fart uygulama ile arkadaşlarınız keyifli şakalar yapabilir ve eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. Motion Fart uygulaması harekete duyarlı olarak gaz çıkarma sesi çıkarmakta. Uygulamanın ayarlarını yaparak ister siz tuşa bastıkça isterseniz de zaman ayarından sonra hareket ettikçe ses çıkarmakta. Motion Fart uygulamasında özellikle zaman ayarlı olan özelliği ile ayarlama yaparak Android cihazınızı arkadaşlarınıza vererek veya cebine , çantasına koyarak o hareket ettikçe gaz sesi çıkarmasını sağlayabilir böylece onu şaşırtabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Uygulamanın ayarlar kısmından hareket hassasiyetini ayarlayabilirsiniz. Android cihazların gelişmesi ile gelişen yazılımlar içerisinde öenmli bir gelişme gösteren bu tarz eğlence uygulamaları içerinde dikkat çeken Android eğlence uygulamalarından olan Motion Fart uygulamasını hemen indirip deneyebilirsiniz.


http://adf.ly/BYNUg


Funny locker 1.3

Resim Resim

Telefonunuzu kurcalayan meraklı arkadaşlarınız için eğlenceli ve korkulu sürprizler içeren güzel bir şaka uygulaması.

FunnyLocker uygulaması telefonunuzu kurcalamak isteyen sevdiklerinize veya meraklı arkadaşlarınıza korkulu ve bir o kadarda eğlenceli sürprizler yapmanızı sağlayacak güzel bir şaka uygulaması. FunnyLocker uygulaması bir ekran kilidi uygulaması ama bildiğimiz ekran kilitlerine ek olarak bilmeyenlerin doğru şekilde ekran kilidini açmadığında eğlenceli sürprizler ile dolu bir ekran kilidi. Uygulamayı yükleyerek hale getirdiğinizde ve bilmeyen birisine verdiğinizde ekran kilidini açmak istediğinde kimi zaman pençelerini ekrana doğru sallayan korkutucu bir ayı veya korku efektleri ile bezeli çığlık çığlığa bir küçük kız çocuğu gibi farklı sürprizler ile karşılaşacak. Uygulamadaki doğru kilit açma yöntemini siz bileceğiniz için size bir tehlike olmamaktadır. Funny Locker Android şaka uygulaması arkadaşlarına veya telefonunuzu kurcalamak isteyen gereksiz kişilere şaka yapmaktan hoşlananlar için mutlaka denemesi gereken eğlenceli bir uygulama. 





http://adf.ly/BYNYN


Scare Your Friends Ultimate

Resim Resim

Uygulamayı cihazınıza yükledikten sonra belli bir zaman belirleyip uygulamadan çıkıyorsunuz. Bu süre dolduktan sonra, cihazınızda hangi işlemi yapıyor olursanız olun, ekranda korkunç bir surat ve çığlık beliriyor. Böylece telefonunuzu kurcalayan arkadaşınız korku dolu bir sürprizle karşı karşıya geliyor! 



http://adf.ly/BYNZz

0 yorum:

Yorum Gönder