468x60 Ads



Geçmişin günahları için ödenmelidir entrika ve gizemli karanlık bir masal ... Bu yüzden Karanlık Meadow için hazırlıyor - rakipsiz gücü ile oluşturulan derin sondaj, sürükleyici hikayesi ve kalp yarış mücadele bir görsel çarpıcı dünya,Unreal Engine 3.

Bir orada nasıl vardığımızı belirsiz hastane veya neden uyanık sen. Yaşlı bir adam olan kölelerinin yaşam arayan salonları dolaşmak güzel bir cadı uyarıyor. Bu cadı bu amansız azabından çıkacak yok sadece zaman.

Eğlenceli ve sezgisel bir jest tabanlı tamamen kontrolleri kullanarak, uzun menzilli dövüş yanı sıra kadar yakın ve kişisel melee savaşlar için kılıç için tüfek ile silahlı Montclair Hastanesi çürüyen kalıntıları keşfedebilirsiniz.

Rol yapma oyunları en iyi öğelerini öğeleri geniş bir yelpazede dünya çapında salgılanan olarak keşif teşvik - silah ve öğeleri, sizin hapis gizemi kağıt gizli gelen not, iyi ekipmanlar satın almak için kullanılan para ve silah.

- Görme çarpıcı, foto-gerçekçi dünya Unreal 3 motoru ile yapılmış

- Tuhaf virajlarla karanlık bir modern bir peri masalı gibi stilize bir olgun arsa;

- Oyunculuk yılında dünya hikaye anlatımı ve kalite

- Hareket-temelli eylem: arbalet, kaçmak engelleme ve karışımları ile dövüşleri haşıl, mekanik 'geri ve yangın çekin' ile mücadele idi;

- İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Japonca, Korece, İtalyanca, Basitleştirilmiş Çince, Rusça, ve Brezilya Portekizcesi dillerinde mevcuttur.

Downlaod: http://bc.vc/XNGBD5

0 yorum:

Yorum Gönder