468x60 Ads





King of Fighters oyununun android için olan versiyonudur, Apk dosyasını indirdiğiniz zaman otomatik olarak sd dosyaları telefonunuza/tabletinize indirilecektir.
Android cihazlarda tam KOF deneyiminin keyfini çıkarın!
OYUN ÖZELLİKLERİ
Sanat yönünden oyun için, savascilar Android OF KING Android platformları için tam KOF deneyimi getiriyor.Dünyaca ünlü dövüş serisi muhteşem grafikler sadakatle son Android donanım tam yararlanarak, yeniden var.Sanal Pad / Joystick kullanımı mükemmel kolayca özel hareketler ve kombinasyonlar yapmak için basit ve kullanıcı dostu bir oyun tarzı oluşturarak, KOF kontrolleri üretir.

Beş oyun modları!
1-on-1 dövüşleri için klasik KOF için "Team Battle" 3-on-3 savaşlar, "Tek Savaşı", sadece tek bir hayat olan bir dayanıklılık meydan için "Sonsuz" mod: "FIGHTERS Android OF KING" beş oyun modu sunuyor , oyuncuların karakteri özgü çeşitli görevleri tamamlamak için gereken "Challenge" modunu ve oyuncular Sanal Pad tabanlı denetimler pratik ve kombinasyonların öğrenebilir "Eğitim" modu.

Zafer için 20 efsanevi savaşçıları savaşı!
"FIGHTERS Android OF THE KING" nin müthiş liste Kyo Kusanagi, K ', Ash Crimson, ve Billy Kane de dahil olmak üzere 20 klasik karakterler, özellikler!

Ticaret kartları, resimler ve diğer bonus içerik aç!
Çeşitli bonus içerik Oyun sırasında kilidi ve oyunun "Galeri" modu içinde görülebilir. Burada oyuncular orijinal SNK Playmore resimler, çeşitli sanat ve KOF karakter kaba taslaklar, savascilar XIII KING gelen KOF Takım yeni hikayeler ve fanlar kaçırmak göze alamayacağı daha birçok gizli hazineler dayalı prim ticaret kartları bulabilirsiniz!

G-Gee için ücretsiz üyelik için ** Kayıt bu oyunu oynarken üzerine gereklidir.
** Fonksiyonları Sıralamaları ve SNS özellikleri yakın gelecekte sağlanacaktır.

** Onaylandı cihazlar: Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy Tab 10.1, Sony Ericsson Xperia akro, Xperia oyun
** Yukarıda belirtilen hariç tüm Android cihazları, desteklenir, ne de desteklenmeye garantili olduğunu unutmayın.

Download : http://bc.vc/kpcupK


0 yorum:

Yorum Gönder