468x60 Ads

Demolition Inc THD v18.66546 APK +SD
Alıntı:Resim




Alıntı:[LEFT]
[/LEFT]
YIKIM, INC, yeni bir eylem strateji oyunu: cesur yıkım işçisi Mike rolünü üstlenerek dünya üzerinde yıkıcı bir zincirleme reaksiyon başlatabilir. Serin alet ve silah kullanın ve yıkıcı güçler genişletmek! Sen Earth üzerinde şehirler Mike'ın UFO gezinmek ve alet ve silah ile tam bir kargaşa açılmak: kule bloklar halinde sürücü ve bunları çökertmek arabalar; üzerine düşer yüksek artışlar olduğu diğer yüksek- Evlerin bütün sokaklarında yapmak inek patlayan yükselir, tepetaklak! YIKIM A.Ş.% 100 fizik teknolojisi: hiçbir şey önceden belirlenmiş ve hiçbir ön animasyonlu. ! Sizin eylemleri tek başına ne olur ve ne gördüğünüz karar Bu nedenle, oynamak her zaman benzersiz bir deneyim olacak ve siz kendiniz yapmak bu patlayıcı zincir reaksiyonları yeterli almazsınız.



Özellikler:

Çığır açan teknoloji - Araba ve yapı fiziği tam olarak simüle edilmektedir. Her şey yok edilebilir ve hiçbir şey önceden animasyonlu. Hiçbir oyun turunda bir başka gibi.
  • Aksiyon ve strateji birleştiren - yıkıcı zincir reaksiyonları yapmak için alet ve silah birleştirerek sonsuz imkanlar kullanın. Ancak bu şekilde, isterseniz bütün şehirleri yıkmak için yönetebilirsiniz!
  • Araçlar ve Silahlar - zarar maksimize etmek, araba kontrol altına almak için yerinde anti-gravite rampaları traktör ışını kullanarak, kendi yolunu temizlemek için büyük bir yıkım topu kullanın.
  • Yolda becerilerinizi geliştirin ve nefes kesici ve çılgın yeni araçlar ve silahlar!
  • Heyecan verici seviyeleri - 6 il ve 30 ilçe sizin tarafınızdan yıkılmış ve kendi kaderine yol bekliyor!
  • Campaign modu - senin görevin yerine getirmesi ve sonra başka bir şehir yok. Senin araç ve silah kullanımı kurnaz tarafından moloz içine beldesinden sonra ilçe dönecek!
  • Rampage modu - Sınırsız yok. Mayhem Unleash tüm alet ve silah ile kilidi var. Seviyesi oyun olduğunu ve tekrar tekrar yeni yıkım nefes kesen sahneleri yaşayabilirsiniz.
  • Online yüksek puan - Arkadaşlarınızla ve dünya çapında OpenFeint toplumun bu becerilerinizi karşılaştırın.
Bu sürümde neler var: (Güncelleme: 4 Mayıs 2012)
  • HTC Bir X için destek eklendi
  • Geliştirilmiş seviyesi yükleme süreleri.
  • Ses oynatma özelliği geliştirildi.
Gerekli Android O / S: 2.2 +

Yüklenişi

1)Apk Dosyasını kurun
2)com.Zeroscale.DemolitionInc Klasörünü /sdcard/Android/obb/ ne kopyala
3)Oyunu çalıştırın İyi Oyunlar

İndirme Linkleri :
Anonstream

CLoudNXT

XFileShare

0 yorum:

Yorum Gönder